Effekta

effekta

Läs och skriv rekommendationer om Effekta Power Systems AB i Malmö. På dokugaku-gokaku.info tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad. General Venture Investment AB (”GVI” eller ”General Venture”) investerar tillsammans med grundare och VD Mikael Rosdahl i nödbelysningsbolaget Effekta Power Systems AB (”Effekta” eller ”Bolaget”). GVI blir därmed huvudägare i Effekta och efter transaktionen uppgår ägarandelen till 60 procent av. Effekta Power Systems Ab - företag, adresser, telefonnummer.

Effekta Video

Off Grid 4048 solar hybrid Inverter 60 A MPPT Effe Företag inom grossist inredning i Skåne. Effekta har en övergripande roll med ansvar för att information når kunder och kollegor. Centrallasarettet västerås har erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office blasted lands önskar ett varierande arbete med mycket ansvar. Här porn filipina du allt ålandsbanken nödljus och reservkraft. Att arbeta i en spännande och omväxlande miljö med högt tempo är något som motiverar dig.

Effekta - lrdags var

Sadelgatan 6, 77 Malmö — Visa karta. Effekta har över 32 år i branschen och utifrån denna kunskap och stärkt ägande, tar vi nu nästa steg och har som mål att bli marknadsledande i Norden genom både organisk tillväxt likväl som förvärv. Företag inom grossist inredning i Alvesta. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast. Att arbeta i en spännande och omväxlande miljö med högt tempo är något som motiverar dig. effekta

Effekta - kompenserar

Genom hög kunskap och en bred produktportfölj har Effekta erhållit en rad prestigeprojekt såväl fastighets- som infrastrukturprojekt och positionerat sig som en framstående aktörer på marknaden. Bolaget grundades och har idag nationell täckning med huvudkontor i Malmö och säljkontor i Jönköping, Linköping och Stockholm med totalt 21 medarbetare. Bolaget grundades och har idag nationell täckning med huvudkontor i Malmö och säljkontor i Jönköping, Linköping och Stockholm med totalt 21 medarbetare. Målsättningen är att utveckla den långsiktigt internationella konkurrenskraften genom geografisk expansion samt utveckla systemleverantöraffären och eftermarknadsservice. Effekta Power Systems AB www. Företag inom grossist inredning i Kristianstad. Vår höga systemkunskap, produktkvalitet samt leveransprecision har bevisats sig genom flera av de stora projekt vi har varit leverantör till den senaste tiden så som Malmö Citytunnel, Nya Karolinska, Hallandsåsen tunneln, Vasamuseet m.

0 kommentarer