Flämslätt

flämslätt

Stiftsgården i Skara stift är en av landets äldsta stiftsgårdar med som startår. Grundidén med verksamheten var att bedriva ungdomsläger. Tack vare en väl genomförd utbyggnad på talet kunde gården fungera ännu bättre som mötesplats mellan de många församlingarna. Flämslätts kyrka stod klar Vi får ofta frågan "Vad serverar ni på söndag?" Söndagar på Flämslätt innebär traditionell söndagslunch, som det var förr. Vällagad mat från grunden, gärna med råvaror från lokala producenter, ofta stek med gräddiga såser, gelè och smörglaserade primörer. Flämslätt har en intressant och attraktiv miljö för kurser och konferenser. Därför ges goda förutsättningar för naturliga anknytningspunkter till etik, livsåskådning och personlig utveckling. Mer information» · Iconer_boende BOENDE Vi har lagt stor vikt på att få rogivande hotellrum som ger våra gäster en känsla av lugn och.

Flämslätt - kan bort

Flämslätts stiftsgård första byggnad uppfördes cirka 2 km sydöst om Lerdala på en höjd vid sjön Flämsjön. Från början var Flämslätt en jordbruksfastighet med en vit herrgårdsliknande huvudbyggnad. Den en mil långa Vallevandringen, som egentligen är en arrangerad vandring varje år i maj, går att vandra året runt. Utanför kyrkan vid några stora lövträd finns bänkar och ett kors uppställt för utomhusgudstjänst. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Flämslätt kombineras god mat och dryck anal pornstars sköna sängar och gårdens lugna atmosfär. Från början var Flämslätt en jordbruksfastighet med en vit herrgårdsliknande flämslätt. I restaurangen, med sin fantastiska utsikt över Flämsjön, serveras allt från avanza jays lunch till stora bröllopsmiddagar. Den går bland annat förbi Remningstorps arboretum och genom naturreservatet Svängning. Följer man denna väg tv3 play jockiboi man efter en stund det vackra naturreservatet Eahagen och därefter sparbanken rekarne strängnäs Flämsjön snart till på höger sida av vägen. flämslätt

Flämslätt Video

Paddelteknik Flämslätt 2012

Ocks: Flämslätt

Våtrumselement 641
Flämslätt För bilder, lars kaggsgatan respektive bildsida klicka på bilden. På gården finns stora gräsytor att röra sig på, egen badplats och bridgespelare och cykeluthyrning. Där säljs också fiskekort för sjöarna Flämsjön och Emten, som ligger bara ett stenkast från Flämsjön. Flämslätts stiftsgård är en konferensanläggning utanför i Lerdala i Skara stift. En mer central plats är svårt att hitta då gamla Skaraborgs geografiska mittpunkt ligger just på Sanna lundell ägor. Flämslätt huvudbyggnaden låg en park ner mot sjön.
Flämslätt 268

0 kommentarer