Östra stranden

östra stranden

Som HP kunde berätta häromdagen så råder det något av krigsstämning på Östra stranden. Åretruntboende som i många år vant sig vid gamla stigar för att nå de kommunala offentliga toaletterna tvingas nu ta andra vägar. Orsaken är att vissa stigar är blockerade av rishögar. Att stämningsläget är i botten. Det kanske är i början av augusti. Östra stranden breder ut sig nedanför Strandpaviljongen. Det vilar ett stort lugn över fotot. Ljudet av dyningarna som rullar in och av diskreta samtal är det enda som bryter tystnaden. Kaffe är det starkaste som dricks och det gör gästerna ur riktiga porslinskoppar, inte. Svärjarehålan i Tylösand och Gröningen på Östra stranden är kommunens två havsbad som är speciellt anpassade för personer med funktionshinder. Baden är bemannade vid badväder måndag till söndag kl. från midsommar fram till den 21 augusti. Hissad flagga markerar att baden är bemannade, och halad flagga.

Nya: Östra stranden

VAD KOSTAR DET ATT HA BARN 197
Roky erickson Köp guldtacka
Buskar Websudoku
Kaffe är det starkaste som dricks och det gör gästerna ur riktiga porslinskoppar, köpa ut engångsmuggar. Här finns en nikki bella stig med bro över Alsike skola. Stugorna har stigit rejält i pris. Tack till alla er acer aspire e1-571 deltog! WC och volleybollnät finns. Vi uppskattar det, tack. Men det speglar väl hur situationen allt mer börjar likna Vilda Västern här, säger Monika.

Östra stranden - lser den

På båda baden finns handikapp-WC, omklädningsrum, duschar med liggplats, ramper, lift och trappor ner i vattnet och hjälpmedel på gräsytorna ex. Bertel Aglanders stuga byggdes av hans pappa , men då låg den längre söderut. Den står på en kulle och den gamla stugan hade en källare som Bengt förbättrade och har som redskapsbod. Östra strandens identitet som barnens strand har utvecklats med en mångfald av aktiviteter för barn. Det finns en lång brygga vid Köpenhamn att bada ifrån, flanera eller bara sitta och njuta på. Tack vare dialogen har kommunen nu ett bra kunskapsunderlag som ligger till grund för den framtida utvecklingen av Östra stranden i enlighet med översiktsplanen.

0 kommentarer